Welkom > Activiteiten > Lezingen & activiteiten
Historische Kring Bommelerwaard | Postbus 113 | 5301 AC Zaltbommel | info@hkbommelerwaard.nl
Sitemap
 
 

Lezingen & activiteiten

 

Het programma met de lezingen en andere activiteiten verschijnt twee keer per jaar. Het eerste half jaar loopt tot en met juni en eindigt met een excursie. Na de zomerperiode volgt het programma tot het eind van het jaar.

De volgende activiteiten staan op het programma voor 2019:

  • dinsdag 15 mei 2019: algemene ledenvergadering en opvolgend de lezing "Wie kent de 43 historische schoolplaten van Isings nog" door Walter Lodewijk (voorheen directeur Stadsmuseum Harderwijk). Locatie: De Poorterij (Oranje zaal), Nieuwstraat 2, 5301 EW Zaltbommel. Aanvang: 19:30 uur. Agenda en stukken voor de ledenvergadering liggen voor aanvang van de vergadering voor u klaar.
  • zaterdag 28 september 2019: viering van het 55 jarig jubileum van de Historische Kring Bommelerwaard met uitreiking van de "Jan van Heeswijk prijs". Voordragen van kandidaten voor deze prijs kan schriftelijk, voorzien van onderbouwing. Graag op papier en op de envelop vermelden dat het een nominatie voor de Jan van Heeswijk prijs betreft zodat de nominatie ongeopend aan de jury kan worden aangeboden. Gebruik hiervoor het gebruikelijke post adres: Historische Kring Bommelerwaard, Postbus 113, 5300 AC, Zaltbommel.Graag zien wij U bij (één) van bovenstaande activiteiten, U bent van harte welkom !

De lezingen- en excursiecommissie: Jan Piels en Leo Weyman.


powered by CMSimple
<
>